Ugodnosti za člane društev

                    Image result for amzs             Image result for avto krka
 
 
Zveza društev upokojencev Slovenije (ZDUS) je za svoje članstvo dogovorila in sklenila ugodnosti s partnerji Zavarovalnica Triglav, d.d., Avto-moto-zveza Slovenije in Avto Krka d.o.o. Predstavitev ugodnosti in podpis partnerskih pogodb je potekala v sklopu novinarske konference dne 27. 9. 2017 na 17. Festivalu za tretje življenjsko obdobje.
 

 

UGODNOSTI THERMANE, d.d.

Thermana, d.d. ponuja članom društev upokojencev ugodnosti v hotelu Zdravilišče Laško ter v hotelu Thermana Park Laško. Akcija velja za leto 2017.
 
1) 10 % popust za naslednje storitve:
-        bazen,
-        bazen + savna,
-        wellness storitve,
-        fizioterapevtske storitve.
 
2) AKCIJSKA PONUDBA
-        30 % popust na celodnevne vstopnice za kopališče hotela Zdravilišče Laško vse dni v tednu. Popust velja tudi v času praznikov in počitnic.
-        20 % popust na celodnevne vstopnice v Termalnem Centru hotela Thermana Park Laško za vstope od ponedeljka do petka. Popust NE velja v času praznikov in počitnic.
 
Pri akcijski ponudbi se na doplačilo za vstopnico za savno obračuna tudi 10 % popust.
 
Člani lahko koristijo ugodnosti na podlagi predložitve veljavnega osebnega dokumenta, kartice Thermana Cluba in članske izkaznice društva upokojencev. Popusti veljajo na dan koriščenja storitve in se ne seštevajo z ostalimi popusti, ki jih nudi Thermana.